Forum -> przeszczep włosów
| Tytuł: | przeszczep włosów |
| Autor: | marek 4.3.2011, 09:32 |
| Bardzo proszę o informacje dotyczące przeszczepu włosów u mężczyzn. Słyszałem, że efekt po takim zabiegu jest delikatnie mówiąc marny, a po wszytskim na głowa jest cała w bliznach. Będę bardzo wdzięczny za każde informacje na ten temat zarówno te profesjonalne jak i te wynikające z własnych doświadczeń. | |
| Autor: | marcin 4.3.2011, 11:58 |
| Efekt początkowy jest dość dobry, jednak takie leczenie polecałbym dla przypadków po urazach, a nie jako sposób na zachowanie bujnej czupryny. | |
| Autor: | adam 7.3.2011, 09:24 |
| ja miałem taki zabieg w sumie efekt jak na razie utrzymuje się dobrze, jednak po zabiegu musiałem brać leki przeciwbólowe jak dla mnie najlepsza była pyralgina więc ją mogę w pełni polecić | |
| Autor: | janek 7.3.2011, 13:43 |
| no tak efekt jest fajny ciekawe jak będzie później bo teraz poczytałem i tego się boję... | |
| Autor: | kamila 8.3.2011, 08:54 |
| Poprzez bliznę, którą mam na głowie mam bardzo baaardzo przerzedzone włosy po prawej stronie i jest to bardzo stresujace, gdyz trudno te wlosy jako tako ulozyc. jak myslicie czy warto robic przeszczep wlosow?? | |
| Autor: | laura 8.3.2011, 11:59 |
| ponoć efekt jest zadowalający może warto wybrać się do specjalisty żeby wszystko dokładnie wytłumaczył | |
Odpowiedz: