Forum -> przeszczep włosów

Tytuł:przeszczep włosów
Autor:marek
4.3.2011, 09:32
Bardzo proszę o informacje dotyczące przeszczepu włosów u mężczyzn. Słyszałem, że efekt po takim zabiegu jest delikatnie mówiąc marny, a po wszytskim na głowa jest cała w bliznach. Będę bardzo wdzięczny za każde informacje na ten temat zarówno te profesjonalne jak i te wynikające z własnych doświadczeń.

Autor:marcin
4.3.2011, 11:58
Efekt początkowy jest dość dobry, jednak takie leczenie polecałbym dla przypadków po urazach, a nie jako sposób na zachowanie bujnej czupryny.

Autor:adam
7.3.2011, 09:24
ja miałem taki zabieg w sumie efekt jak na razie utrzymuje się dobrze, jednak po zabiegu musiałem brać leki przeciwbólowe jak dla mnie najlepsza była pyralgina więc ją mogę w pełni polecić

Autor:janek
7.3.2011, 13:43
no tak efekt jest fajny ciekawe jak będzie później bo teraz poczytałem i tego się boję...

Autor:kamila
8.3.2011, 08:54
Poprzez bliznę, którą mam na głowie mam bardzo baaardzo przerzedzone włosy po prawej stronie i jest to bardzo stresujace, gdyz trudno te wlosy jako tako ulozyc. jak myslicie czy warto robic przeszczep wlosow??

Autor:laura
8.3.2011, 11:59
ponoć efekt jest zadowalający może warto wybrać się do specjalisty żeby wszystko dokładnie wytłumaczył

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co lepiej pływa: kowadło czy rekin

farmakoterapia.jpgpsychiatria_5.jpgluszczyca.jpganestezjabariatryczna.jpgendokrynologia_polska_4.jpgpsychiatria_w_praktyce_klinicznej.jpg